27 Eylül 2009 Pazar

Başlıyoruz



Pek çok futbol blogunu keyifle takip ettiğimiz bu yaz döneminin sonunda kendi blogumuzu açmaya karar verdik. Blogumuzda futbolun yanında çeşitli spor dalları, sinema, müzik ve hayata dair pek çok konuda da görüşlerimizi yazacağız. Umarım hepimiz adına keyifli bir iş olur.


Başlarken gündemimizin ilk maddesinde tabii ki Turkcell Süper Lig var. Bendeniz Beşiktaşımın halini gördükten sonra bu konudaki söz hakkımı öncelikli olarak arkadaşlara devretmiş ve gözlerimi şimdiden 2010 Dünya Kupası'na çevirmiş durumdayım. Koca bir sezonu da çöpe atmış değilim tabii ki, daha önümüzde nice maçlar, derbiler, henüz başlamamış olan NBA ve Beko Basketbol Ligi, Euroleague, Oscar adaylıkları, yeni sezon Türk filmleri, festivaller, yeni albümler futbolseverlerin ağızlarının suyunu akıtmaya başlamış olan Şampiyonlar Ligi, Europa League(nam-ı diğer UEFA), La Liga, Premier League, Bundesliga, Serie A vb. var. Bütün bu organizasyonlardan aldğımız keyfi ve hüznü bu sayfaya da taşıyacağız.


Şimdiden emeği geçen ve geçecek olan herkese ve bu düşüncemi hayata geçirirken beni yalnız bırakmayan kardeşlerime teşekkür ederim.

Hiç yorum yok: