14 Aralık 2010 Salı

Beşiktaş 2010-11 Sezonu Alternatif Forma


Ligde alınan istenmeyen sonuçlara karşın UEFA'da yoluna devam eden Beşiktaş, sezonun geri kalanında giymek için hazırlattığı yeni alternatif formasını yakın bir zaman içinde basına tanıtacak. Bön Libero olarak ele geçirdiğimiz formanın dizaynını sizlerle paylaşmaya karar verdik. Taraftarların 2003-04 sezonundan bu yana devam eden kırmızı forma hasreti de bu şekilde sonlanacak gibi görünüyor. Yeni formanın neden ana sponsor olan Adidas'tan başka bir firmaya hazırlatıldığı sorusuna ise henüz tatmin edici bir cevap alınamadı.

3 yorum:

moist dedi ki...

mehmet demirkol "gsaray gibi olacak" diyor, ben çok öyle düşünmüyorum. zira guti, necip, guti, ernst, sivok, toraman gibi adamlar var. galatasaray'da geçen sene eksik diyeceğimiz her şey sizde var. kanatlar'ı da hallettiniz... schuster'e bakar bundan sonrası ki o da altından kalkar gibime geliyo.

Yaz Helvası dedi ki...

Son iki sezonun Galatasaray'ı ile bu sezon oluşturulan Beşiktaş kadrosunu karşılaştırmak iyi bir blog yazısı çıkarır. Vakit bulursam bu yazıyı bir iki güne buraya koyarım; ama temel benzerlik yöneticilerin kendi reklamlarını yapma hevesi, temel farklılık da kadro yapıları. Bir de konuşmadan önce transferlerin resmiyet kazanmasını beklemek lazım.

Ümit Mutlu dedi ki...

Aslında ben de Demirkol gibi düşünüyorum, sonu öyle olacak demiyorum ama gerçekten benziyor her şeyiyle. Fark ise Beşiktaş'ın maddi yapısı, zira yanlış anımsamıyorsam G.Saray o dönem -yine- sıkıntıdaydı ve Meira'yı mesela elinden çıkarmıştı. Biz ise hâlâ, hâlâ alıyoruz..