13 Mart 2010 Cumartesi

Bu hafta Cumartesi gününü kaçırdık ama 112 tane maç olan Pazar günü iddaaseverler için birkaç maç tahmini yapmak istiyorum. İlk maçımız Bank Asya 1.ligden;
313 - Mersin İ.Y.-Konyaspor: Ligde son 10 maçında sadece 2 kere kazanarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan ve süper lige çıkma yolunda büyük avantaj yitiren Konyaspor, Ergün Penbe'nin göreve gelmesinden sonra az da olsa toparlanmaya başlayan İdman Yurdu'nu yenerek yeni bir çıkışa başlayacaktır. Deplasmandan 3 puanla dönebilecek güce sahip Konyaspor bunu başaracaktır düşüncesindeyim,
313-2-2,30

342 - Bursaspor-Manisaspor: Ligin sürpriz takımı Bursaspor inanılmaz yükselişini, Fenerbahçe'nin de puan kaybettiği haftada sürdürecektir. En önemli eksik takımın en önemli bölgesi olan sağ kanatta yaşanacak olsa da (Volkan Şen, Veli Acar, Ali Tandoğan sakat) Bursaspor bu 6 puanlık maçı bırakmayacaktır. Oran yükseltmek isteyenler 1den1 tercihini de deneyebilirler.
342-1-1,25
342-1den1-1,70

357 - Parma-Atalanta: Serie A'da alt sıraları yakından ilgilendiren maçta sezona çok iyi başlayan ancak büyük bir düşüş döneminden sonra tekrar toparlanma çabasında olan Parma ile yaptığı hoca değişikliklerine rağmen hala düşma hattında bulunana istediği çıkışı bir türlü gerçekleştiremeyen Atalanta karşı karşıya geliyor. Biabiany, Lanzafame ve de Hernan Crespo gibi çok güçlü bir hücum hattına sahip olan Parma kırmızı kart görme alışkanlığından kurtulabilirse evinde Atalanta'yı rahat geçecek güce sahip.
357-1-1,80

369 - Ajax Amsterdam-PSV Eindhoven: Hollanda Casino Eredivisie'de şampiyonluk yarışının en önemli maçında ligin lokomotifi olan iki ekip Ajax ile PSV karşı karşıya geliyorlar. Aralarında oynadıkları son 3 karşılaşmada 20 gol olması ilginç bir istatistik olsa da iki golcü ekip bu maçı da üste taşıyacaklardır.
369-üst-1,50

402 - Molde-Rosenborg: Norveç ligi açılış haftasında son şampiyon Rosenborg takipçisi lig ikincisi Molde'ye konuk olacak. Rosenborg gücünün bu ligin üstünde olduğunu yıllardır gösteriyor ve bu yıl da lige deplasmanda da olsa iyi bir başlangıç yapacaklarını düşünüyorum.
402-2-2,10

376 - Racing Santander-Real Zaragoza: İspanya La Liga'da düşma hattını yakından ilgilendiren maçta düşecek son takım olmama mücadelesi veren iki takım karşılaşıyor. Zaragoza son haftalarda rakibine oranla biraz toparlanmış görünse de bu maçtan kazananın çıkmayacağı düşüncesindeyim.
376-0-3,00
Herkese bol şanslar.......

Hiç yorum yok: