19 Mart 2010 Cuma

İDDAA


Bu hafta Cumartesi gününden bir kupon yapalım Pazar gününe hazırlık olsun istedim. Bu hafta Cumartesi günkü maçlar biraz çekişmeli olacak gibi görünse de birkaç tahmin yapmak istedim.

277 - PSV Eindhoven-Twente: Hollanda Eredivisie'de haftanın en zorlu maçı zirvenin en yakın takipçisi olmasına rağmen son iki haftada aldığı mağlubiyetlerle bu hafta belki de ligin lideri karşısında son şansını kullanacak olan PSV ile lider Twente arasında oynanacak. Deplasmanlarda az gol atıp az gol yiyen Twente ile düşüşte olan PSV arasında oynanacak olan bu mücadeleden galip çıkmayacağı düşüncesindeyim.
227-0-3,10


266 - Dortmund-Bayer Leverkusen: Bundesliga'nın zorlu maçında, önceki hafta Nurnberg'e kaybedip ligdeki ilk mağlubiyetini alan ve aynı zamanda zirveyi Bayern'e bırakan Leverkusen ile son iki haftada 7 gol atıp leverkuseni yakından takip etmeye başlayan Dortmund karşı karşıya geliyor. Bu sezon ligde 53 gol atan Leverkusen'in neredeyse her maçı üst bitiyor. Son iki haftada büyük yükselişte olan Dortmund'un da evinde mutlak gol bulacağını ve iki golcü ekibin maçı 2,5 gol üstüne taşıyacağı düşüncesindeyim.
266-üst-1,55


284 - Palermo-İnter: İtelya liginde belki de haftanın en zorlu maçlarından biri Stadio Renzo Barbera'da her sezon bir yükselip bir düşüşe geçen ama bu sezon ilk kez istikrarlı bir yükselişte olan Palermo ile lider İnter arasında oynanacak. İnter haftaiçinde Chelsea'yi elerken ne kadar yorulmuş olsa da bu maçta 2,00 oranla kaçırılmayacak olan taraf düşüncesindeyim.

284-2-2,00


290 - Espanyol-Sevilla: La Liga'da düşüşte olan iki ekip Espanyol ve haftaiçinde büyük bir sürpriz yaparak Şampiyonlar Liginden CSKA'ya evinde yenilerek elenen Sevilla karşılaşıyor. Espanyol'un puan ve puanlara ne kadar ihtiyacı da olsa Sevilla deplasmanda kazanmaya yakın olan taraf olarak bir adım öne çıkıyor.

290-2-2,00


264 - Bristol City-Newcastle United: Cumartesi günü için son maçımız İngiltere Championship'ten lider Newcastle ile ligin iddiasız takımı Bristol City arasında oynanacak. Newcastle zaten yakışmadığı bu ligde gücünü ıspatlamış durumda ve son 9 haftaya da 1 maç eksiği ile 4 puan önde zirvede giriyor. Bu maçta da bir kazay uğramayarak zirvedeki yerini iyice sağlamlaştıracak ve puan farkını 7'ye çıkartacaktır.

264-2-1,70


Herkese başarılar ve bol kazançlı günler....

Hiç yorum yok: