25 Temmuz 2010 Pazar

Yazın transfer bombasını patlattık


Quaresma'ydı, Stoch'du, Pino'ydu derken yazın transfer bombasını Bön Libero patlattı. Geçtiğimiz sezon Akın K.'nın Kadıköy'deki Galtasaray galibyieti sonrasında kaybolması ve Zerdüşt'ün uzun süreli bilgisayar sakatlığı nedeniyle kadroda yaşanan Fenerbahçeli yazar sıkıntısına çözüm arayan Bön Libero yetkilileri çareyi bu mevkiye genç ve yetenekli bir yazar transfer etmekte buldu. Bir haftadır süren sıkı pazarlıklar Moodle'ın karısının "Ben Türkiye'de yaşamak istemiyorum" açıklamasının üzerine çıkmaza girmişti. Neyse ki Alexander Moodle bloga katılmak için karısını boşadı ve bu sayede Bön Libero'ya yeni bir yetenek daha kazandırdık, camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Yeni sezon öncesi moral depolayan taraftarımızın "Büyük başkan bize Robinho'yu al" seslerini de duyar gibiyim. Taraftarımız gönlünü ferah tutsun, sponsor bulduğumuz takdirde o konuyu da çözüme kavuşturacağız. Ayrıca Yıldırım Demirören Zapo + Holosko + Delgado karşılığında "NFL'de ilk üç haftanın değerlendirmesi ve 4. haftaya b" blogunun da sahibi olan archangel'ı bizden istedi, Robinho olmazsa bu takası değerlendirmeye alacağız.

Gelin isterseniz bu heyecan verici transferimizi daha yakından tanıyalım. Alexander Moodle lise yıllarında oluşturduğumuz AİY grubunun üyelerinden. Ekibimizin kaplan haricindeki üyeleri gibi kendisi de bir Elektrik Mühendisi. Bu anlamda ekibin ruh halinden çok iyi anlayacak bir isim transfer ettik, böylece uyum sürecini de çabuk atlatacağımıza inanıyorum. Fenerbahçeli olarak da, aklı başında yorumlar yapmasını bilen ve Ankara'dan kalkıp maçlara gitmeyi dert etmeyecek kadar takımını seven bir kişidir. Kendisi son olarak 1-1'lik Fenerbahçe - Trabzon maçında da Şükrü Saracoğlu'ndaydı, maç sonundaki timsah dansını başlattığına dair iddialar da var :)) Eminim Moodle bu sezon da fırsat bulduğunda Şükrü Saracoğlu'na gidip bloga bu atmosferi yansıtan yazılar yazacaktır.

Moodle'a blogla ilgili bir de not akataralım. Sayfamızın sağ köşesinde şu an Nihat ve Rijkaard'ın bulunduğu bir köşe var. Zamanında bu isimlerin altında Alex de Souza'nın da fotoğrafı bulunmaktaydı; ancak Fenerbahçe hakkında hemen hiç yazı gelmediği için eş başkanımız moist o fotoğrafı (haklı olarak) kaldırdı. Bunu özellikle paylaştım; çünkü Moodle'ın bu fotoğraflar nedeniyle kendini deplasmanda hissetmesini istemiyorum. Yazılarını düzenli olarak devam ettirdiği takdirde oraya istediği Fenerbahçeli'nin resmini kısa sürede koyacağımın garantisini veriyorum.

Bundan sonra bloga başka yazar almayı düşünmediğimi de ekleyeyim. Bloga başlarken bütün takımların hakkında konuşup tartışacağımız bir yapı kurmayı hedefliyorduk, bu transferle o amacımıza ulaştık. (sanıyorum yapı kurma sözcüğüyle profesyonel kimliğimize de iyi bir vurgu yaptık) Moodle'a tekrar hoşgeldin diyerek ve bir haftalığına Saraybosna'da olacağım için yazılarıma ara vereceğimi söyleyerek yazıyı sonlandırıyorum. Archangel'a da eğer bu yazıyı okuyorsa bir kez de buradan geçmiş olsun diyelim, merak etmesin onu da takasta kullanmaya niyetli değiliz. Tabii Zapo yerine Ferrari'yi verirlerse bir kez daha düşünmem gerekecek.

2 yorum:

alexander moodle dedi ki...

eyvallah abi bu güzel hoşgeldin yazısı için, "AİY her yerde..." :) alex'in fotoğrafının olduğu yere souleymane oulare mi yaw preko mu daha çok yakışır diye düşünüyorum, kararımı sana bildiririm :) sana iyi geziler. tekrar hoşbulduk.

anadolu kaplanı dedi ki...

Öncelikle bende hoşgeldin diyorum Alexander Moodle'a ve yazılarıyla blogdaki Fenerbahçe boşluğunu doldurarak bizi rahatlatacağı için teşekkür ediyorum. Ayrıca birde şu resim konusunda Yaz Helvası'nı uyarmak istiyorum, bütün takımlardan olmaz bende biliyorum ama en azından şampiyon kadrodan bi Sercan, Volkan, Ozan ya da Ivankov'dan birini Nihat'ın altında görmeyi acilen bekliyoruz...