6 Kasım 2009 Cuma

D. Bükreş 0 - 3 Galatasaray: Aynen devam



Malum, maç şifreli kanaldaydı. Bu sebeple dışarıda izlemek durumunda kaldık maçı. Dışarıda izlediğim maçlarda maça konsantre olamamak gibi bir problemim var malesef. Evde maç izlediğimde maçtan yarım saat önce televizyon başına otururum, kanal kanal dolanıp maç yorumları izlerim. Maça konsantre olmak adına çok önemli o yarım saat benim için. Dışarıda bir mekanda maç izlediğimde ise maç başlamadan susmayan müzik, benim kadar arıza olmayan, normal insanların muhabbetlerine karışan televizyon sesi, yemek, bira derken bir bakmışsınız maçın yarısı oynanmış. Çok detaylı bir maç yazısı yazamayacağım bu sebeple.


Sadece goller hakkında konuşayım. Kewell'a bir kez daha aşık olduk. O nasıl bir top alıştır! Liverpool taraftarı sadece kaşına gözüne "cool" dememiş adamın. Hoş, kaşı gözü de yeter "cool" olarak anılmaya, senin gibi karizmayı az gördü bu takım :) .


İkinci golde harika bir Sabri ortası izledik. Sabri bizi sevindirmeye devam ediyor. Aynen devam Sabri. (Yazar burada kulağını çekiştirip tahtaya vuruyor)


Üçüncü gol nadiren gördüğümüz ama denk geldi mi de görülmeye değer olan bir Topal golü. Gerçekten tekrar tekrar izlenesi bir gol. Sol ayağıyla öyle bir şut belki kırk yılda bir denk gelirdi, o da geldi.


Frank ve Johan abilerimiz Sivasspor'a karşı oynayan takımı bozmamakla doğru bir karar vermiş gibi görünüyorlar. Dinamo Bükreş'in Sivas'tan daha etkili olduğu kesin, zira Sivas'ın bir taneden fazla pozisyonu yoktu pazar günkü maçta. Dinamo ise ilk yarıda tehlikeli iki üç pozisyona girdi. Topal-Sarp-Barış üçlüsü iyi bir uyum yakaladı gibi gözüküyor. Dinamo Bükreş karşılaşabileceğimiz en zorlu takım değil ama pazar günkü ve bugünkü performansı tamamiyle rakibin zayıflığına bağlamak yanlış olurmuş. Bunu söylerken sözkonusu takımların zayıf olmalarının etkisini de inkar etmiyorum.


Sonuç olarak karizmatik figürlerle dolu takımımın bana armağan ettiği küçük ve güzel bir gece oldu. Gruplardan sonra bizi iyice zorlayacak takımlarla karşılaşacağız. O zamana kadar çalışılması gereken çok şey var. Ama ne olursa olsun, takımın başındakilere güvenim sonsuz.

Hiç yorum yok: