15 Ocak 2010 Cuma

Maria - Maria


Blog'da Avustralya Açık için giriş niteliğinde yazdığım yazı çok ilgi çekmeyince ben de alternatif yöntemler denemeye karar verdim. Avustralya Açık kurasını çekenler (ki bu isimlerden biri de Ana Ivanovic) de sağolsunlar turnuvanın tanıtımını daha iyi yapabilmem için 1/64'lük bir ihtimalli bir eşleşmeyi - daha doğrusu bir rüyayı - gerçekleştirdiler. Evet, Avustralya Açık'ın ilk turunda iki rus raket Maria Şarapova ve Maria Kirilenko karşı karşıya geliyor. İkisi de tenisten kazandıkları paralar kadarını, belki de daha fazlasını modellikten kazanan isimler. Girişte yer alan Şarapova zaten herkesin malumu, kendisini pek fazla tanıtmaya gerek yok.


Onun için yazının kalanını 22 yaşındaki tenisçi Maria Kirilenko'ya ayıralım. 22 yaşındaki Maria Kirilenko, son yıllarda Rusya'nın kadınlar tenisinde ortaya çıkardığı onlarca isimden yalnızca biri. 2002'de Amerika Açık küçükler turnuvasını kazanarak dikkat çeken Kirilenko, sonrasında yükselen beklentileri ise şimdiye kadar pek karşılayamadı. Tabii bunda önemli bir etken de güzelliği nedeniyle aldığı sayısız fotomodellik teklifi nedeniyle tenise yeterince konsantre olmaması. WTA sıralamasında kariyerinde çıktığı en yüksek nokta 18.'lik olan bu tenisçinin erkek arkadaşı ise bir başka Rus tenisçi olan Igor Andreev. Andreev de Avustralya Açık'ın ilk turunda Roger Federer ile eşleştiği için bu turnuva Rus çift için daha çok bir haftalık Avusturalya tatili şeklinde geçecek gibi görünüyor.



Ey blog ahalisi (sen üzerine alınma julia "the shrimp"), buradan sizlere sesleniyorum. Futbol basket maçlarını izleyip C.Ronaldo'nun, Dwight Howard'ın vücutlarına baka baka artık tehlikeli sularda yüzmeye başladığınızın farkına varın. Aramızda Kewell'ın içten gülümsemesi ve sempatikliğine kapılıp gidenler (!) bile var:) Gelin blogumuzda yeni bir sayfayı bu güzel Maria-Maria karşılaşmasıyla açalım ve artık tenis konuşmaya başlayalım. Bu arada buradan Eurosport yetkililerine bu maçı bizlere naklen ulaştırması için ricada bulunuyorum, lütfen bizleri bu rüyadan mahrum bırakmasınlar.

Neyse efendim, şaka bir yana, Avusturalya Açık'ın kuraları çekildi ve harika bir turnuva bizleri bekliyor, yarın bloga kuralar ve olası eşleşmeler ile ilgili daha detaylı bir yazı koyacağım, bugünlük bu kadar.

2 yorum:

moist dedi ki...

Abi içim gıdıklandı blog'u açınca :)

Yaz Helvası dedi ki...

O zaman tenise ilgi için başlattığım alternatif kampanya işe yarıyor demektir.Biliyordum zaten kimsenin Davydenko'nun keline bakmayacağını:)