19 Haziran 2010 Cumartesi

What the...


Öyle bir dönem kapandı ki bizim için, ben hala kendimi toparlayabilmiş değilim. Sanki bittiğine inanamamak gibi bir durum var. Ertesi gün insanın yapacak hiçbir işinin olmayışı o kadar yabancılaşmış ki, gece 4'te 5'te yatan bünye sabah 8-9'da ayağa dikilmek istiyor hemen. Gözlerinizi açtığınızda yaşadığınız "Ulan... Geç mi kalktım?!" paniğinden birkaç saniye sonra, okula gitmek, proje hazırlamak ve sınava çalışmak dışında istediğiniz her şeyi yapabileceğiniz bir güne uyandığınızı anlıyorsunuz. Ne harika bir şeymiş bu be!

Buradan Elektronik, Makina vb. mühendislikler okuyacak genç arkadaşlara da seslenelim. Yapmayın, etmeyin... ÖSS senesinde adam gibi araştırın, öğrencilerle konuşun bi ne halt yediriyolar onlara, sonra seçin seçeceğiniz yeri. Yoksa o okul öyle bir yamultur ki sizi mezun olunca, o diplomayı alana kadar ne yaptınız, nasıl yaptınız, ne zaman yaptınız, niye yaptınız, anlayamazsınız; "What the..." der kalırsınız.

Bloga kesin geri dönüşümü de bu yazıyla yapmış olayım. Yaz Helvama da en samimi teşekkürlerimi sunayım blogu çekip çevirdiği için tek başına. Bundan sonra mümkün olduğunca ona ayak uydurmaya çalışacağım.

Dünya Kupası, Şili - Honduras maçıyla beraber başlangıçtaki sıkıcılığından arınmışken, yükseklik ve topa alışma evresi yavaş yavaş geride kalırken, "çalmaya başlasın" dediğimiz o lanet vuvuzelalar makul volumlerde çalmaya başlamışken, herkese iyi seyirler. Görüşmek üzere.

1 yorum:

Yaz Helvası dedi ki...

Haklısın abi, 4 yılda iyi yamulttular. Allahtan plakasını almışsın, yoksa neyin çarptığını anlayamazdık vallahi :) Bu arada evine hoşgeldin, bunun şerefine içilir bence. En kısa zamanda bir organizasyon yapmak şart oldu.