11 Şubat 2010 Perşembe

Antalyaspor ve Mehmet Özdilek...

Anadolu'dan bir zafer çıktı dün akşam. Biz bu turu geçmeye yakın anadolu takımı olarak Bursaspor'u beklerken, Antalyaspor çok büyük bir sürprize imza atarak devre arasında yaptığı flaş transferlerle gövde gösterisi yapan Galatasaray'ı Ali Sami Yen'de yıktı.


Baştan sona müthiş bir direnç gösterdi Antalyaspor ve özellikle de Necati. Antalyaspor bütün sezonu dünkü maçtaki hırsıyla oynasa çok rahat ilk 5'i zorlar ve Mehmet Özdilek'te bu yönde takımına çok büyük yol katettirmiş gibi görünüyor. Son haftalardaki toparlanmasını Galatasaray karşısında pekiştirdiler. Kazanamasalar da ilk maçtaki galibiyet ve dün atılan 2 gol takıma çok büyük özgüven verdi. Antalyaspor artık ligin korkulacak Anadolu takımları arasına girdi. Ziraat Türkiye Kupasında dünkü sonuçlardan sonra Danizli-Manisa maçından çıkacak galibin yanına ikinci bir Anadolu takımını kattı Antalyaspor ve büyük bir başarıya imza attı. Bugün Bursaspor'un işi ne kadar zor olsa da maç Bursa'da hani derler ya çıkmadık candan umut kesilmez diye, bir umut bu akşam kupada yarı finale üçüncü Anadolu takımını göndermek istiyoruz. Antalyaspor eğer yarı finalde de aynı inanç ve mücadele ile oynarsa final hiç uzak değil.


Hep beraber bekleyeceğiz ve göreceğiz ama bu sezon ligde olmasa da kupada Anadolu takımlarımızdan bir zafer bekliyoruz. Başarılar Antalyaspor, Bursaspor ve Manisaspor...

Hiç yorum yok: