11 Şubat 2010 Perşembe

Okay Karacan


Okay Karacan Fenerbahçeli'lerin küfürlü saldırılarına maruz kalıyormuş twitter'da. Galatasaraylı olmak ve maçı Galatasaraylı gibi anlatmakla suçlanıyor. Öncelikle kendisinin Beşiktaşlı olduğunu söyleyeyim. Sonra da Ercan Taner'den sonra ilk kez bir maç anlatımından bu kadar keyif aldığımı itiraf edeyim.

Lucas Neill'ın, Emre Çolak'ın, Elano'nun şapka çıkarılacak hareketlerini hakkını vererek yorumladı. Farkı zaten yanında oturan Ömer Üründül belli etti. Adam kuduruyor Galatasaray'a laf sokmayınca. Neymiş Neill profesyonel değilmiş, profesyonel adam öyle yaparmıymış. Ulan sen bileğine bu kadar hakim oynayan bir stoperi kaç maçta gördün hayatında? Hakkını ver bari adamın, ama nerde? Veremiyorsan da yürü git, çıkma televizyona gazeteye. Aç benim gibi bir blog, orada ne kadar Galatasaray nefretin varsa hepsini kus. Okay Karacan'a bile laf yetiştirdi Galatasaray'ın her güzel hareketinden sonra. İyi sabır varmış Okay Karacan'da ki sesini çıkarmadı.

Aklı başında, tarafsız olmayı bilen bir insan futbol adına ne keyif veriyorsa söyleyebiliyormuş demek ki. Umarım Okay Karacan'ı Lig TV'de de maç anlatırken dinleme fırsatı buluruz.

Hiç yorum yok: