6 Şubat 2010 Cumartesi

Kaçırılmayacak Maçlar...



Yine iddaasız geçmeyecek bir Pazar günü bizleri bekliyor, üstüne bu kadar güzel oranlı maçlar da olunca Pazar günü daha da bir keyifli oluyor...
İlk olarak ülkemizden iki maçla başlayalım; Ankaragücü-Bursaspor ve Bank Asya 1.lig'den Antep Belediye-Karabük maçlarında deplasman takımlarını galibiyete yakım olarak görüyorum. Hem Bursa hem de Karabük son haftalarda oldukça iyi performans gösteriyorlar. Özellikle Karabük son 10 maçında yenilgi yüzü görmeyerek kısıtlı kadrosuyla liderliğini sürdürüyor ve inanılmaz bir performans ortaya koyuyor, bence ligde orta sıraları hedefleyen Antep Belediye takımını deplasmanda biraz zorlansalar da geçeceklerdir. 1,80'lik oranı lider bir takım için hiçte yabana atılmayacak bir oran. Gelelim ligimizin iki kardeş takımının mücadelesine. Yaptığı bomba transferlerle hedef büyüten Ankaragücü esas olarak önümüzdeki sezona hazırlıyor kendini, bu sezon orta sıralarda olup seneye çok büyük hedefler koyacaklar. Bursaspor ise son 10 maçında sadece 2 mağlubiyet alıp 7 galibiyetle gücünü ispatladı ve Kayserispor'un puan kaybettiği haftada kardeş takımını yenip zirveden kopmayacak ve Kayserispor'u da geçeceklerdir. Bursaspor için 6 puanlık olan bu maçta Bursa kardeşini deplasmanda da olsa rahat geçecektir.
Saat:13:30 Gaziantep B.B.-KDÇ. Karabükspor: 305-2-1,80
Saat:14:00 Ankaragücü-Bursaspor: 2-2,10
Premier ligde haftanın maçında Chelsea'nin genç Arsenal karşısında çok rahat galip geleceğini hatta Arsenal'e verilen 1 handikaptan da faydalanılabilecek bir maç. İnişli çıkışlı bir grafik çizen Arsenal son 10 maçında da yenilmeyen ve çok formda olan Chelsea karşısında fazla direnemeyecektir. Oran yükseltmek isteyenler için Arsenal'e verilen 1 handikapı kaçırmayın diyorum.
Saat:18:00 Chelsea-Arsenal: 356-1-1,65
356-1-3,00(1 Handikap)
İtalya Seria A'da son haftalarda düşüşte olan ama son iki maçını da kazanarak toparlanmaya başlayan Sampdoria, Siena karşısında galibiyete rahat uzanacaktır. Her ne kadar Cassano'nun yokluğunu hissedecek olsalar da sonuncu Siena karşısında çok da iyi bir oran olan 2,50 ile maçın favorisi Sampdoria.
Saat: 16:00 Siena-Sampdoria: 346-2-2,50
Fransa da son haftaların sürpriz takımı Monaco bu hafta da St. Etienne'i mağlup ederek yükselişini sürdürecektir ve eski şampiyonluğa oynayan günlerine daha da yaklaşacaktır. Son 10 maçını kaybetmeyip son 5 maçında da 5'te 5 yapan Monaco galibiyet serisini 6'ya çıkartacaktır.
Saat: 18:00 St.Etienne-Monaco: 357-2-2,70
Son olarakta komşudan bir maç eklemek istedim listeye. Düşme potasına iyice yaklaşan Larissa, lider Panathinaikos karşısında evinde yenilgiden kurtulamayacaktır. Son 10 maçının 8'ini kazanıp 2kere de berabere kalan Yunan liginin lokomotifi Panathinaikos rahat bir galibiyet almaya yakın taraf ancak oran yükseltmek isteyenler yine Larissa'ya verilen 1 handikaptan faydalanabilir.

Saat: 19:00 Larissa-Panathinaikos: 347-2-1,40
347-2-2,50 (1 handikap)

Herkese bol şansss......

Hiç yorum yok: