17 Aralık 2009 Perşembe

Beşiktaş-Bursaspor maçı ve Cuma gününün tahminleri


Herkese merhabalar. Normalde yazımı yarın yazacaktım ama bugünden Cuma günü için ufak idda tahminlerimi sizlerle paylaşayım istedim. Yarın için bir sürpriz bir de banko kuponumu paylaşacağım sizlerle. Bu arada Beşiktaş-Bursaspor maçına da değinmeden geçemeyeceğim. İnönü’de yine bursalı taraftarlar yok! Bunun önüne artık geçilmeli, özellikle iki kulüp başkanlarına bu konuda büyük işler düşüyor ama onlar bu konuda ortamı yumuşatmak yerine daha da geriyorlar. Tarafların oturup konuşarak tribün liderlerini de yanlarına alarak bu konuyu artık bir çözüme kavuşturmak için çaba harcamaları gerekmektedir. Kuponlarımıza gelirsek,
Banko Kupon: (1e-8,55 TL)
“102-1” Duisburg-Alemannia Aachen: Duiburg son haftalarda gerçekten çok başarılı özellikle son 4 maçında 3 galibiyet 1de beraberliği var, Aachene baktığımızda ise son 4 maçında 1 galibiyet 1 beraberlik 2de mağlubiyeti bulunmakta. Duiburg yükselen grafiğini bu maçta da gösterecektir.
“110-1” Brest-Nimes: Brest lider Caen’ı takibini bırakmıyor ama ardındaki 5 takımda Brest’i takiplerini sürdürmekte. Bir mağlubiyetle 7.liğe kadar gerileme durumu olan Brest bu maçta ligin orta sıra ekiplerinden Nimes karşısında zorlansa da galip gelecektir.
“115 -1” De Graafschap-Zwolle: De Graafchap bu lige zaten yakışmıyor, esas yeri Eredivisie olan bir ekipler ki ligdeki konumları da bunu gösteriyor. Zwolle her ne kadar üst sıraları takip etmeye çalışsa da bu maçın favorisi De Graafschap.
“119-2” Haarlem-Cambuur Leeuwarden: Cambuur’un De Graafschap’ı ısrarlı takibi sürüyor ve bu nedenle son 10 haftada sadece 4 puan alabilen Haarlem’i deplasmanda da olsa yenebilecek güce sahipler.
“104- 2/3 Gol” Ascoli-Padova: İtalya Serie B’de zor günler geçiren Ascoli evinde Padova karşısında en az beraberliği kovalayacaktır, ve bu yüzden de kalelerinde gol görmek istemeyeceklerdir. Padova ise gol atma konusunda başarılı da olsa bu maçta kapanan Ascoli karşısında 1den fazla gol atamayacağını düşünüyorum. ALT ile ÜST tercihleri arasında kaldığım bu maçta 2-3 Gol seçeneğini değerlendirmenizi tavsiye ederim.
Sürpriz kuponumuzda ise Bursaspor’a 0,2 çifte şansı değerlendirmek istedim 2,18 oranıyla güzel bir tercih gibi görünüyor onun dışında ise, Cesena karşısında lider Lecce’ye, Pacos karşısında lideri takibini sürdüren Braga’ya, Fransa da birinci ligi zorlayan Nantes’a ve sonuncu Ahlen karşısında da Energie Cottbus’a şans verdim.
Sürpriz Kupon: (1e-51,01TL)
106-0,2 çifte şans Beşiktaş-Bursaspor
108-2 Ajaccio-Nantes
101-2 Ahlen-E.Cottbus
133-2 Cesena-Lecce
134-2 P.Ferreira-Braga Umarım ilk kuponlarım tercihlerimi gözden geçiren herkese şans getirir, yarın haftasonu tahminlerimle görüşmek üzere.

Hiç yorum yok: