14 Aralık 2009 Pazartesi

Yeni Yazar Alımı



Blogumuz adına onur verici bir gün, iki yeni yazar aramıza katıldı. Kendilerinin ilk yazılarını heyecanla bekliyoruz, bu da onlara hoşgeldiniz yazısı olsun.


Öncelikle, blog yazarlarına seslenirken artık "baylar" demeyecek olmak bana sonsuz mutluluk veriyor. Davetimizi kırmayıp aramıza katıldığı için Julia'ya sonsuz teşekkürler. Zaten bütün ekip kendisini tanıyor, ne de olsa rakı sofrasından arkadaşımız :) En kısa zamanda yazılarını bekliyoruz, isim seçimini de açıklayan bir yazıyla başlaması güzel olur. (Vanessa Redgrave olabilir mi?). Umarız ileride "bizim blogdan yazar çıktı" diye onunla övüneceğimiz günler gelir.


Bloga eklenen ikinci yazar ise benim kontenjanımdan aramıza katıldı, yani "hamil-i kart yakınımdır". Cuma günü çok verimli bölüm seminerlerinde moist ile yaptığımız iddaa kuponlarındaki 8 maçın yalnız 2'sini tutturduğumuzu görünce profesyonel yardım almaya karar verdik, "anadolu kaplanı"nın bu yardımı blog üyelerinden esirgemeyeceğine inanıyoruz. İsim biraz agresif, ancak kendisi mülayim bir insandır, blog üyeleri gönüllerini ferah tutsun. İsminin kaynağı ise gönlündeki dizginlenemez Anadolu futbolu sevgisi, eminim bu sevgiyi yazılarına da yansıtacaktır.
İlk yazımda da belirtmiştim, tekrar bu blog için emek verecek olan herkese teşekkürler. Yeni yazarlarımız ve konularımızla hazırız, en kısa zamanda izleyici sayımızı da artırmak dileğiyle...

Hiç yorum yok: