14 Aralık 2009 Pazartesi

İlk Yazım


Herkese merhabalar. İlk yazımda ilk olarak Yaz Helvası ve diğer arkadaşlara bana burada fikirlerimi paylaşma ve biraz da iddaa konusunda yardımcı olmama imkan verdikleri için teşekkür ederk başlamak istiyorum. Ülkemizde bildiğiniz gibi Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor takımlarının dışındaki kulüpler Anadolu kulüpleri olarak adlandırılmakta çünkü bu kulüpler bir yerde Anadolu'nun sesi olmaktalar. Yukarıda saydığım 4 takım Avrupa kupalarında ya da Türkiye'de bir başarı kazandıklarında (özellikle Türkiye'de ki başarılarında) çok doğal karşılıyor bizim insanlarımız ama Anadolu takımları bir başarı kazandığında imkansızı başarmış oluyorlar ki genelde bu başarı ya gerçekleşmiyor ya da gerçekleşemiyor... Ben burada her hafta Anadolu takımlarımızdan bahsederek biraz olsun onların önemini sizlere göstermeye çalışacağım. İlk yazımdan bu kadar uzatmayayım. Cuma günü detaylı iddaa tahminleri ve haftaya başlangıç yazısıyla görüşmek üzere, bu haftaki yazımı küçük bir notla kapatmak istiyorum: 'Anadolu takımları olmasaydı, dört büyükler büyük olmazdı...'

4 yorum:

Yaz Helvası dedi ki...

Cuma gününe kadar Müslüm Baba'nın kafasına Anadolu Kaplanı logolu şapkanı takıp kol kola bir poz ver de yazılara başlamadan Amaral'ın altına seni de ekleyelim:)

moist dedi ki...

Harika oldu. Özellikle iddaa'da biraz yardıma ihtiyacımız var. Bu hafta bi oynadık, ne Juve'si kaldı ne Bayer Leverkusen'i ne Eskişehir'i. Hepsi bizi beklemiş patlamak için :)

angel dedi ki...

giriş yazın gerçekten güzel olmuş. eminim diğer yazılarında da bizleri baya bilgilendireceksin. iddia konusundada sana güveniyoruz. ipuçlarını, tahminlerini bekliyoruz:) yazılarında başarılar...

cuckoo dedi ki...

4 büyükler zaten yok ki. bu sözle zaten direkt o söz konusu 4 takımın 4 büyük takım olduğunu ima ediyorsunuz. öncelikle kafalarda yer eden bu anlayışı kırmalısınız. 4 büyük kavramı üzerinden anadolu futbolunun değerine vurgu yapılması yanlış olmuş.